Сервис на сите видови мобилни телефони

Професионално сервисирање на сите видови на мобилни телефони со најсовремена опрема. Брз сервис на одредени модели на лице место по најниска цена.

БАРАЊЕ ЗА СЕРВИС

Пополнете ги сите податоци од формата со цел да дознаеме што повеќе за вашиот проблем – и ќе бидете контактирани во рок од 24 часа, од нашите сервисери. За побрзо решавање на проблемот, ве молиме да не побарате на телефонот 071 366 399.